En komplett rekke tannlegetjenester:

Ortodonti:

Våre ortodontiske behandlinger er skreddersydd for å forbedre både estetikk og funksjonalitet i ditt smil. Vi tilbyr et bredt spekter av alternativer, fra tradisjonelle bøyler til innovative, usynlige løsninger, sikrer vi en behagelig og effektiv behandlingsprosess.

Broer uten beslipning:

Våre broer uten beslipning representerer den nyeste innovasjonen innen tannrestaurering. Ved å bevare din naturlige tannstruktur tilbyr vi en skånsom, men robust løsning for å gjenopprette ditt smil uten kompromisser.

Protetikk:

Med vårt omfattende utvalg av protetiske løsninger, fra kroner og broer til hel- og delproteser, er vi dedikert til å gjenopprette både skjønnhet og funksjonalitet i ditt smil, med materialer av høyeste kvalitet og presisjon.

Rotfyllingsbehandling:

Vår rotfyllingsbehandling er utført med ytterste presisjon og omsorg, bruker avanserte teknikker for å bevare tennene dine. Vi fokuserer på å eliminere smerte og infeksjon, sikre et varig resultat som holder ditt smil sunt og strålende.

Tannbleking:

La ditt smil skinne med vår profesjonelle tannbleking. Med skånsomme, men effektive metoder, tilbyr vi både behandling i klinikken og løsninger for hjemmebruk, sikrer et naturlig og langvarig hvitt smil.

Kosmetisk restaurering:

Vår kosmetiske tannbehandling er kunstverk i seg selv. Enten det er snakk om tannfargede fyllinger, porselensfasader eller annen estetisk tannbehandling, er vårt mål å gi deg et smil som føles naturlig, ser fantastisk ut, og som gir deg den selvtilliten du fortjener.