Et vakkert smil er uvurderlig, og kan forandre hele din selvtillit!

Drøbak Tannlegevakt AS - Org.Nr: 931268902

Velkommen til Drøbak Tannlegevakt AS, din pålitelige partner for et livslangt og strålende smil. I hjertet av Drøbak har vi etablert en tannklinikk dedikert til å tilby eksepsjonell tannpleie som kombinerer kvalitet, innovasjon, og en dyp forståelse for våre pasienters behov. Vår filosofi er å nærme oss tannpleie holistisk, med en forståelse for hvordan oral helse påvirker din generelle velvære.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra akutt tannpleie til avanserte kosmetiske behandlinger, alle utført med det nyeste av teknologi og metoder. Vårt team, ledet av anerkjente tannleger og spesialister som Mr. Muhamad AlHusain og Mr. Mulham Gboor, er kjernen i vår praksis. De bringer hver sin unike fagkunnskap og pasjon for pasientomsorg til klinikken, og arbeider utrettelig for å skape et miljø som er både innbydende og trygt.

Vår forpliktelse strekker seg utover å levere høykvalitets tannpleie. Vi ønsker å overgå dine forventninger ved hvert besøk, og vårt mål er å sørge for at du forlater klinikken vår med et smil du er stolt av. For oss er det viktig at du føler deg hørt og sett, og at behandlingen du mottar er skreddersydd til dine individuelle behov.

Ord fra vår ledende tannlege!

Å gjenopprette og forbedre et smil representerer kjernen i min faglige filosofi. Vi forplikter oss til å levere eksepsjonell tannpleie ved å benytte oss av cutting-edge teknologi og behandlingsmetoder. Vår tilnærming er preget av en kombinasjon av avansert ekspertise og en dyptgående forståelse for individuelle pasientbehov, noe som sikrer at hver pasient opplever både førsteklasses behandlingsresultater og genuin omsorg.

Vi er stolte av å skape en atmosfære hvor profesjonalitet møter personlig oppmerksomhet, og hvor pasientene våre kan føle seg trygge i vissheten om at deres orale helse er ivaretatt av et team av eksepsjonelle tannhelseeksperter. Vi går utover det vanlige for å sikre at hvert besøk ikke bare er effektivt, men også en opplevelse preget av komfort og tillit.

Mr. Muhamad AlHusain

Tannlege Spesialist, Daglig leder.

Sikkerhet og Kvalitet – Vår Høyeste Prioritet

Vårt toppmoderne tannlegekontor er utstyrt med den nyeste teknologien fra ledende produsenter som Sirona og Planmeca, som er synonymt med innovasjon og pålitelighet.

Vår avanserte tannlegestol fra A-dec gir optimal komfort og tilgjengelighet under behandling, mens Dentsplys banebrytende instrumenter sikrer presisjon ned til minste detalj. Vi benytter også 3D-røntgensystemer fra Planmeca for å gi oss en uhindret visning av dine tannstrukturene, noe som gjør diagnostikk og behandlingsplanlegging mer nøyaktig enn noensinne.

Sikkerheten til våre pasienter er fundamentalt for alt vi gjør, og derfor er alle våre prosedyrer designet for å møte og overgå de strengeste hygienestandarder. Vårt engasjement for kvalitet strekker seg også til vårt valg av materialer og forbruksvarer, som alle er nøye utvalgt fra de mest anerkjente leverandørene i tannlegeindustrien.

Investering i tannlege teknologi er min guilty pleasure!
Alt for det beste for mine pasienter!

Daglig Leder: Muhamad AlHusain

Møt vår team og deres ekpertiser!

Sertifikater og Utdannelse hos oss i Drøbak Tannlegevakt AS

Blant våre sertifikater finner du anerkjennelser fra ledende institusjoner og organisasjoner innen odontologi. Dette inkluderer avanserte kurs i kosmetisk tannpleie, spesialistutdanning innen endodonti, periodonti, og oral kirurgi, samt sertifiseringer i bruk av det nyeste innen tannlegeutstyr og digital odontologi.

Har du noen spørsmål, ring oss!

+47 944 41 858

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!

Møt våre topp sammarbeidspartnere og leverandører

Dental Direct AS.

Dental-Direct AS er en av de største leverandør av produkter til tannklinikker i Norge. Vi leverer over 15.000 forskjellige varer innenfor forbruksvarer og forskjellig utstyr fra ledende produsenter i bransjen. Virksomheten ble grunnlagt i 1999.

Henry Schein Inc.

Henry Schein leverer løsningene helsepersonell er avhengig av for å forbedre ytelsen til praksisen deres, slik at de kan forbedre pasientenes liv.

3M Oral Care

Vi har lenge vært ledende innen dental- og kjeveortopedi, og en vitenskapelig produktutvikling gir de avanserte høykvalitetsproduktene du trenger for å gi pasientene et flott smil.